HomeExpertise | Cloud Software Integrator

Cloud Software Integrator

Mon3aan combineert innovatieve technologie én persoonlijk advies met het oog op een papierloze administratie én meer tijd voor elke klant.  Het digitale platform van Mon3aan reikt veel verder dan uw boekhouding. Mon3aan biedt u – in partnership met Exact Online -  de oplossing voor een geïntegreerd digitaal platform voor uw volledige administratie.  

Maak kennis met Els. Els is ondernemer en maakt kennis met Mon3aan als Cloud Software Integrator.

U, als ondernemer, draagt de economie, wij willen u daarbij maximaal ondersteunen in samenwerking met Exact.

Wij maken eerst een analyse van uw volledige administratie en gebruikte softwarepakketten om vervolgens uw organisatie performanter en efficiënter te maken. De kostprijs van een analyse start vanaf 3500 euro. Via de KMO portefeuille kan u daarvan 40% recupereren.

Contacteer ons op het nummer +32 9 247 47 65 of info(at)mon3aan.be!

Alles-in-één pakket, overal online beschikbaar

 • U heeft – overal – inzage in uw online bedrijfsadministratie.
 • Safety First

 • U heeft geen back-ups nodig, uw administratie is ten alle tijde veilig & raadpleegbaar.
 • Eén flexibel maandabonnement

 • Geen dure onderhoudscontracten of licenties voor verschillende pakketten, 1 tarief per maand voor de modules die u gebruikt.
 • Betere resultaten door meer inzicht

 • Realtime dashboards geven u meteen een antwoord op uw vragen, u kan de juiste beslissing nemen.
 • Een uniek totaalpakket

 • Boekhouding, CRM, Projectmanagement, Personeelsadministratie én in- en verkoop (handel/voorraad).


 • Online boekhouden
  Uw aankoop – en verkoopfacturen én uw bankverrichtingen worden online verwerkt. Op die manier krijgt u dankzij de financiële dashboards een helder zicht op hoe u er financieel voor staat. U heeft zicht op uw debiteuren, crediteuren en wanneer u BTW moet betalen.

  Relatiebeheer (CRM)
  Uw prospecten én bestaande klanten met alle relevante gegevens altijd overzichtelijk bij de hand.  Een goed zicht op de juiste doelgroep, de historiek van de correspondentie, afspraken, documenten en opmerkingen.

  Projectmanagement
  Wie doet wat in uw onderneming in welke tijdspanne?  U kan snel bijsturen, de kwaliteit bewaken en betere resultaten behalen. U krijgt zicht in uw calculaties, doorlooptijden en planningen.

  Personeel (HR)
  Geen fouten in de administratie van uren én sneller factureren dankzij het online boeken van gepresteerde uren door uw medewerkers. Bovendien is een koppeling mogelijk met de online tool van uw sociaal secretariaat. Met deze tool heeft u steeds een zicht op uw salaris-, verlof- en verzuimregistratie.

  Handel / Voorraad
  Uw proces van inkoop tot en met verkoop wordt online geautomatiseerd. Altijd een goed zicht op uw voorraad!

  Mon3aan heeft de ambitie om uw betrouwbare partner te worden in uw software-uitdagingen. We ondersteunen en begeleiden u bij de implementatie en inrichting van uw volledige administratie.  Hierdoor hopen we bij te dragen aan de groei van uw bedrijf