Anticipeer op de Taks Shift 2018

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_custom_heading text_size=”h3″]ANTICIPEER OP DE TAKS SHIFT 2018[/vc_custom_heading][vc_column_text]Als ondernemer moeten we anticiperen op de taks shift van 2018 omdat de belastingtarieven aanzienlijk dalen.

Het is daarom belangrijk om het belastbaar resultaat in 2017 zo laag mogelijk te houden. Mooie planningstechnieken zijn de groepsverzekering met een mogelijke backservice en het opstellen van optieplannen voor de bedrijfsleider. Beiden houden rekening met de normale bezoldigingen van de bedrijfsleider, het is daarom in de meeste gevallen reeds aangewezen om nu reeds de bezoldiging van de bedrijfsleider te verhogen naar de minimumbezoldiging van 45.000 euro op jaarbasis om niet alleen te kunnen genieten volgend jaar van het verlaagde tarief vennootschapsbelasting (20,4%) maar ook om de nodige optimalisaties te kunnen realiseren in 2017.

Wij stelden een uitgebreid rapport op over de taks shift 2018 mét simulator, aarzel niet ons een e-mail te sturen als u dit rapport wenst te ontvangen.[/vc_column_text][vc_button button_color=”accent” border_width=”0″ link=”url:https%3A%2F%2Fwww.mon3aan.be%2Fnieuws%2F|title:Nieuws||”]Bekijk alle nieuwsberichten[/vc_button][/vc_column][/vc_row]

Deel dit bericht

Nog vragen na het lezen van dit artikel? Contacteer ons gerust, wij helpen je graag!

Wil je graag meer blogs lezen en bijleren over alles wat wij doen?
Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Contacteer ons

Snel naar…