Referenties

100%

Bij Mon3aan gaan we 100% voor klantentevredenheid. We focussen op de klant, zijn onderneming en zijn omgeving, om zo de best mogelijke oplossingen te kunnen bieden in alle situaties.

Contacteer ons

“Mon3aan is meer dan een boekhouder, zij slagen erin om als team naar buiten te komen, met elk zijn specialiteit. Günther kijkt zowel naar de onderneming en de privésituatie, om op basis hiervan de beste oplossingen te kunnen bieden.”

— Dave Hellings, Toucourt

Mon3aan Corporate & Finance denkt mee met de ondernemer en verleent bijstand op elk cruciaal moment.
We nemen onze taak als copiloot zeer ter harte. En dat hoeft u niet van ons aan te nemen, hieronder kan u een selectie vinden van klanten waarvoor we werken:

contacteer ons
forfaitaire belastingsplichtingen

Afschaffing forfaitaire belastingplichtigen

Belastingplichtigen verliezen vanaf 01/01/2022 de keuze om het forfaitaire belastingstelsel toe te passen. Bestaande gebruikers kunnen dit nog doen tot 31/12/2027. Maar wat zijn de gevolgen nu precies? Dat lees je hier.

Read More

fiscale hervormingen

Fiscale hervormingen zorgen voor kopzorgen bij Belgische bedrijven

De federale regering wil 6 miljard euro aan belastingen verschuiven. Dat voorstel stuit op heel wat tegenwind. Waarom? Dat lees je hier.

Read More

belastingsaangifte 2021

Belastingaangifte 2023

Hoe dien ik mijn belastingaangifte in? Wij hebben het voor jou in het kort samengevat zodat jij het gemakkelijk kan toepassen. Kan je er toch niet aan uit? Dan helpen wij je graag verder.

Read More

verplichte fietsvergoeding werknemers

Alles over de verplichte fietsvergoeding voor werknemers

Vanaf 1 mei 2023 is de fietsvergoeding voor werknemers verplicht voor alle werkgevers. Wat die vergoeding concreet inhoudt, lees je hier.

Read More

chatgpt tips van experts

ChatGPT veilig gebruiken in je bedrijf: Tips van experts

ChatGPT kan een handig hulpmiddel zijn om repetitieve taken in je bedrijf af te handelen. Maar om de tool veilig te gebruiken, zijn er enkele aanbevelingen die je best in het achterhoofd houdt.

Read More

overbruggingslening

De overbruggingslening in Oekraïne (VLAIO): wijziging en verlenging

Lees alles over de verruimde overbruggingslening in Oekraïne (VLAIO) en hoe deze financieringsvorm jouw onderneming kan helpen. Komt uw onderneming in aanmerking? Neem contact op met uw Mon3aan-adviseur voor meer informatie.

Read More

werknemer aan het woord: sebastien

Werknemer aan het woord: Het verhaal van KMO-adviseur Sébastien de Cuyper

Sébastien de Cuyper, KMO-adviseur bij Mon3aan, vertelt over hoe hij bij Mon3aan terechtkwam en wat zijn job zo interessant maakt.

Read More

eenmanszaak naar vennootschap

Mag het iets meer zijn?

Bij de overgang van een eenmanszaak naar een vennootschap wordt vaak geopteerd om de goodwill te verkopen aan de vennootschap. De gevolgen van de prijsbepaling kunnen echter groot zijn en worden vaak over het hoofd gezien. Wij zetten alle voor- en nadelen op een rijtje.

Read More

De kleine lettertjes met een grote impact

Goede algemene voorwaarden zijn het sluitstuk van een moderne, vooruitziende onderneming. Lees hier onze tips om er ook effectief voordeel te halen.

Read More

Digitaal kassaticket de nieuwe norm

Wordt het digitaal kassaticket binnenkort de norm? De federale overheid moedigt deze digitalisering aan en heeft dit sinds 1 januari een wettelijk omkadert.

Read More

Samenwerken met Mon3aan Corporate & Finance, dit is waar we het verschil maken

icon inspiration

Ontzorgen

icon conversation

Persoonlijk contact

icon duurzaamheid

Duurzaam ondernemen