WAT DOEN WE BIJ CORPORATE & FINANCE?

Mon3aan Corporate & Finance vormt een partner voor de ondernemer en zorgt voor begeleiding van A tot Z in elke strategische fase. Elk dossier wordt met een hands on mentaliteit behandeld waarbij er rekening wordt gehouden met het totale plaatje.

Lees verder

Fusies en overnames

Fusies en overnames, ook wel gekend als M&A (mergers and acquisitions) vormen een complex gegeven dat in verschillende fases verloopt met dan het afronden van de transactie naar wens van alle partijen als finaal resultaat.

Meer info
icon handshake

Fusies en overnames

icon money

Strategisch en financieel advies

Strategisch en financieel advies

Wilt u wel eens weten hoeveel je onderneming op dit ogenblik echt waard is? Staat u voor een belangrijk kantelmoment binnen uw onderneming of wenst u de opvolging binnen het bedrijf te verzekeren?

Meer info

Bedrijf in moeilijkheden

Ondernemingen die in tijdelijke moeilijkheden verkeren kunnen gerechtelijke organisatie aanvragen om bescherming te bekomen tegen de schuldeisers. Deze procedure was vroeger gekend als ‘WCO’ (Wet betreffende de continuïteit van de ondernemingen).

Meer info
icon lightbulb

Bedrijf in moeilijkheden

icon graph

Vermogensplanning

Vermogensplanning

Tijdens het leven van een ondernemer wordt een privé vermogen opgebouwd dat ooit op een dag wordt overgedragen. Mon3aan zorgt ervoor dat deze overdracht verloopt met een minimale impact op het vermogen en een maximaal behoudt van controle.

Meer info

Overige diensten

icon cloud

Cloud accountancy

Als Exact Online partner beschikken wij over maximale knowhow in cloud accountancy.

Meer info
icon advice

Advies & fiscaliteit

We maken samen met u een rapportering op maat. Daarnaast maken we cijfers verstaanbaar en adviseren we u over fiscaliteit.

Meer info

Samenwerken met Mon3aan Corporate & Finance, dit is waar we het verschil maken

icon inspiration

Ontzorgen

icon conversation

Persoonlijk contact

icon duurzaamheid

Duurzaam ondernemen