Advies & Fiscaliteit

U kan bij Mon3aan terecht voor fiscaal, juridisch, strategisch en corporate finance-advies. Via de KMO-portefeuille kan u bovendien financiële steun krijgen voor onze adviesdiensten.

METEN

Meten is weten

LUISTEREN

Luisteren naar uw wensen en behoeften

DIGITAAL

Automatisering en optimalisering van uw administratie

“Mon3aan is een externe partij die voor ons fiscaal een meerwaarde betekent. Ze hebben geholpen bij het opzetten en registreren van onze ontwikkelingen, het voorbereiden van kapitaalrondes en het updaten van businessplannen.”

Advies in het optimaliseren van uw eigen onderneming

Bent u op zoek naar een partner om structuur aan te brengen in uw organisatie? Om procedures te beschrijven en te implementeren, zodat u uw potentiële waarde kan maximaliseren? Om uw cijfers inzichtelijk te maken en ze fiscaal te optimaliseren? Om maximaal te genieten van subsidies en onderhandelingen te voeren met financiële instellingen? Dan zit u goed bij Mon3aan.

Een greep uit de fiscaliteit

Wilt u meer informatie over de regelgeving inzake octrooiaftrek, auteursrechten, luxewagens en beroepsmatige kosten? Of wilt u meer weten over schenkingen en familiebedrijven? Bij Mon3aan bent u aan het juiste adres.

Mon3aan - fiscaliteit
mondriaan - Financieel advies

Financieel advies op managementniveau

Gaat u voor leanmanagement en wilt u onze kennis gebruiken om uw herstructurering maximaal te benutten? Of wilt u een van onze experts als financieel of fiscaal adviseur in uw adviesraad? Ook dan is Mon3aan een perfecte match.

Mon3aan is erkend dienstverlener voor kmo-portefeuille

Dankzij de KMO-portefeuille kan u tot 30% steun genieten voor onze diensten. Deze steun is beperkt tot een bepaald bedrag. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Blijf op de hoogte over Mon3aan en onze diensten

Contacteer ons

Snel naar…