Cloud Accountancy

0 %

Bij Mon3aan zetten we 100% in op digitalisering en automatisering. Wij geloven dan ook dat dit sneller en efficiënter moet kunnen! Daarom implementeert Mon3aan de veiligere digitale ondertekening van documenten.

Mon3aan, Exact Online & Silverfin: de perfecte match.

In ons partnership met Exact Online en Silverfin staan efficiëntie en digitalisering centraal. Exact Online is namelijk hét digitale platform bij uitstek voor uw volledige administratie. Combineer de kracht van dit alles-in-één-boekhoudpakket, inclusief CRM, projectmanagement, personeelsadministratie en in- en verkoop, met ons doorgedreven advies en u heeft een winnende combinatie voor uw onderneming te pakken. Met Silverfin kunnen wij dan weer realtime rapporteringen op maat van de ondernemer aanbieden.

Ontzorgen

Bij Mon3aan ontzorgen wij u van uw administratie en fiscaliteit. Na een grondige analyse van uw onderneming bekijken wij wat de volgende stappen zijn om uw boekhouding en administratie te automatiseren. Maakt u al gebruik van bepaalde softwaretools? Dan houden wij daar uiteraard rekening mee en gaan wij na hoe we die tools kunnen linken in Exact Online.

Mon3aan ontzorgen
Mon3aan - Realtime rapportering

Realtime rapportering

U kan op ons digitale platform inloggen met behulp van een persoonlijke en unieke login. Vervolgens kan u uw boekhouding realtime raadplegen en kan Mon3aan managementrapporteringen opzetten volgens uw wensen. Alle rapporten kunnen volledig aangepast worden op maat van uw sector, zodat ze u de juiste informatie geven, en dit allemaal digitaal.

“Dankzij hun internationale netwerk hebben ze ons bij Mon3aan ook op de buitenlandse markt goed begeleid. Ze hebben ons niet alleen fiscaal en juridisch advies verstrekt, maar er ook voor gezorgd dat wij digitaal en in real time kunnen rapporteren aan onze stakeholders voor kapitaalverhogingsrondes.”

Revolutionair boekhouden

Revolutionair boekhouden is voorbehouden voor klanten van Mon3aan.
Bent u nog geen klant? Neem dan snel contact met ons op of maak kennis met al onze troeven.

Blijf op de hoogte over Mon3aan en onze diensten

Contacteer ons

Snel naar…