mon3aan - Corporate & Finance

Corporate & Finance

MON3AAN CORPORATE & FINANCE IS EEN PARTNER VOOR DE ONDERNEMER EN ZORGT IN ELKE STRATEGISCHE FASE VOOR BEGELEIDING VAN A TOT Z. Elk dossier wordt met een hands-on-mentaliteit behandeld waarbij er rekening gehouden wordt met het totaalplaatje.

Fusies en overnames

Fusies en overnames vormen een complex gegeven dat in verschillende fasen verloopt, met het afronden van de transactie naar wens van alle partijen als eindresultaat.

Strategisch en financieel advies

Wilt u weten hoeveel uw onderneming op dit ogenblik waard is? Staat u voor een belangrijk kantelmoment in uw onderneming of wenst u de opvolging binnen uw bedrijf te verzekeren?

Bedrijf in moeilijkheden

Ondernemingen die in tijdelijke moeilijkheden verkeren, kunnen een gerechtelijke organisatie aanvragen om bescherming tegen de schuldeisers te verkrijgen. Deze procedure was vroeger bekend als ‘WCO’.

vermogensplanning

In hun leven bouwen ondernemers een privévermogen op, dat op een dag overgedragen wordt. Mon3aan zorgt bij de overdracht voor een minimale impact op het vermogen en een maximaal behoud van controle.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Denkt u aan een bedrijfsoverdracht, successieplanning, fusie …? Of heeft uw bedrijf nood aan strategisch advies om de continuïteit te garanderen? Dan kan Mon3aan Corporate & Finance voor u het verschil maken.

Elke ondernemer wordt vroeg of laat geconfronteerd met een aandelenoverdracht of stelt zich wel eens de vraag of er geen betere structuren bestaan om de onderneming verder te laten groeien.
Mon3aan Corporate & Finance biedt persoonlijk advies op maat en geeft elke ondernemer gemoedsrust.

Neem vandaag nog contact op met Mon3aan Corporate & Finance. Wij helpen u graag verder!

0 /5

Uit klantenonderzoek blijkt dat bijna 58% van de klanten Mon3aan actief aanraadt bij collega’s. Klanten geven ons gemiddeld 4,12 op 5 voor klantenservice. Dat is een prachtige score en een belangrijke indicator voor klantentrouw doorheen de jaren.

Wilt u ons ook een beoordeling geven? Ga naar onze klanttevredenheidsenquête!

Referenties

Mon3aan Corporate & Finance denkt mee met de ondernemer en verleent bijstand op elk cruciaal moment.
We nemen onze taak als copiloot zeer ter harte, en dat hoeft u niet zomaar van ons aan te nemen. Hieronder vindt u een selectie van de klanten waarvoor we werken:

Overige diensten

Cloud accountancy

Als partner van Exact Online beschikken wij over maximale knowhow in cloud accountancy.

Advies en fiscaliteit

Advies & fiscaliteit

We maken samen met u een rapportering op maat. Daarnaast maken we cijfers verstaanbaar en adviseren we u over fiscaliteit.

Samenwerken met Mon3aan Corporate & Finance, dat is waar we het verschil maken

Blijf op de hoogte over Mon3aan en onze diensten

Jouw vraag voor Mon3aan

Contacteer ons

Snel naar…