Referenties

“Mon3aan is meer dan een boekhouder, zij slagen erin om als team naar buiten te komen, met elk zijn specialiteit. Günther kijkt zowel naar de onderneming en de privésituatie, om op basis hiervan de beste oplossingen te kunnen bieden.”

— Dave Hellings, Toucourt
Exact_Online_Gouden_Luca

Wij hebben de Gouden Luca in ontvangst mogen nemen!

In december 2021 hebben wij de Gouden Luca van level 4 (het hoogst haalbare level) van Exact Online in ontvangst mogen nemen. We zijn erg trots op deze mooie erkenning en kijken uit naar onze verdere samenwerking in de toekomst!

Loonoptimalisatie: Hoe kan je de lonen van je werknemers optimaliseren?

De verloning van jouw werknemers is enorm belangrijk. Door de manier waarop je je werknemers verloond te optimaliseren, kan je als werkgever heel wat kosten sparen.

Read More

Wat met de interesten van een lening om dividenden uit te keren?

Een vennootschap kan een lening aangaan om zich in de mogelijkheid te stellen, dividenden uit te keren aan haar aandeelhouders. De vraag die zich daarbij stelt: Zijn de interesten aftrekbaar als beroepskost?

Read More

Dan nu de beleggerscrisis?

Ten gevolge van de inflatie lijkt het dat de belegger in een crisis is terecht gekomen. Onze koopkracht is immers, ten gevolge daarvan, niet meer wat het geweest is.

Read More

Vastgoedeigenaars onder het vergrootglas van de fiscus in 2022

De fiscus viseert dit jaar eigenaars met een aanzienlijk patrimonium aan vastgoed. Dit is wat je moet weten.

Read More

Van droom naar werkelijkheid – Een onderneming starten in de horecasector

Er zijn heel wat zaken waar een horecaonderneming aan moet voldoen, nog meer dan andere bedrijven worden ze blootgesteld aan allerlei voorschriften, vergunningen, regels en verplichtingen.

Read More

Terugbetaling werkelijke kosten vanaf 2022

Vanaf 2022 zijn werknemers en bedrijfsleiders verplicht om alle terugbetaalde kosten op te nemen in de fiscale fiches.

Read More

is-de-winstpremie-een-interessante-verloning

Is de winstpremie een interessante verloning?

Is de winstpremie een interessante verloning? Volgens Mon3aan wel! Wij keren dit jaar een winstpremie uit aan onze werknemers voor een som van €2.500. Ontdek alle voordelen in onze nieuwe blog!

Read More

energie-verduurt-prijsstijgingen-overheidssteun-energiebesparingstips

Energie verduurt: verwachte prijsstijgingen, overheidssteun en 9 energiebesparingstips

Hoe erg is het nu gesteld met de Belgische energiefactuur en zijn er positieve vooruitzichten? Ontdek het snel verder in deze blog!

Read More

rsz-steunmaatregel-verlaging-loonkost

RSZ Steunmaatregel – Verlaging loonkost

Er komt extra steun voor werkgevers uit de evenementensector en bepaalde andere sectoren in de vorm van een compensatiepremie. Hierbij wordt de loonkost van de bezoldigde werknemers verlaagd.

Read More

nieuwe-beschermingsmaatregelen

Nieuwe beschermingsmaatregelen

Ontdek in deze blog een voorproefje van de toekomstige extra steun en bescherming die u met de nieuwe beschermingsmaatregelen zal krijgen.

Read More