Referenties

“Mon3aan is meer dan een boekhouder, zij slagen erin om als team naar buiten te komen, met elk zijn specialiteit. Günther kijkt zowel naar de onderneming en de privésituatie, om op basis hiervan de beste oplossingen te kunnen bieden.”

— Dave Hellings, Toucourt
Exact_Online_Gouden_Luca

Wij hebben de Gouden Luca in ontvangst mogen nemen!

In december 2021 hebben wij de Gouden Luca van level 4 (het hoogst haalbare level) van Exact Online in ontvangst mogen nemen. We zijn erg trots op deze mooie erkenning en kijken uit naar onze verdere samenwerking in de toekomst!

De kleine lettertjes met een grote impact

Goede algemene voorwaarden zijn het sluitstuk van een moderne, vooruitziende onderneming. Lees hier onze tips om er ook effectief voordeel te halen.

Read More

Digitaal kassaticket de nieuwe norm

Wordt het digitaal kassaticket binnenkort de norm? De federale overheid moedigt deze digitalisering aan en heeft dit sinds 1 januari een wettelijk omkadert.

Read More

Minder startende ondernemers in 2022

In 2022 was er een daling in het ondernemersvertrouwen, waardoor daalden het aantal starters in 2022. Wat zijn de oorzaken van deze dalingen? Lees snel verder.

Read More

Energiesteun voor zware energie-uitgaven

Had uw onderneming operationeel verlies in het laatste kwartaal van 2022 door zware energie-uitgaven? Vraag uw energiesteun aan voor 31 januari 2023!

Read More

Opgepast met frauduleuze mails

Opgepast met de e-mails die u ontvangt. Hier zijn enkele tips over hoe u een valse e-mail zou kunnen herkennen.

Read More

advies financiën

De overbruggingslening in het kader van de oorlog in Oekraïne in een notendop

Staat de liquiditeit daardoor van uw onderneming onder druk? Dan komt u mogelijks in aanmerking voor de overbruggingslening die de Vlaamse regering door het gevolg van de oorlog in Oekraïne toekent. Vraag deze aan voor 15 december 2022!

Read More

Uw algemene voorwaarden als instrument tegen de crisis?

Gelet op de aankomende crisis, de algemene voorwaarden zullen steeds van groter belang zijn. Zowel voor de ondernemingen als voor de consumenten.

Read More

Uw onderneming, voorbereid op de crisis. Vergeet u niet 1 van uw belangrijkste activa? Uw personeel!

Een welzijnsbeleid is verplicht voor alle Belgische onderneming. Het is belangrijk om een blijvend oog te hebben op de gevaren die uw werknemers lopen.

Read More

Onderneming vergroenen door laadpalen

Er zijn fiscale incentives uitgewerkt om de investering van een laadstation bij uw onderneming aan te moedigen. Zo is er zowel een belastingvermindering voor particulieren als een verhoogde kostenaftrek voor ondernemingen.

Read More

Fiscaal optimaliseren met tax shelter

Wat is Tax shelter? Het is meer dan een fiscale en financiële optimalisatie voor vennootschappen. U ondersteunt ook de culturele sector, meer bepaald de audiovisuele sector en de sector van podiumkunsten.

Read More