Exact Cloud Award voor Innovatie 2017

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_custom_heading text_size=”h3″]EXACT CLOUD AWARD INNOVATIE 2017[/vc_custom_heading][vc_column_text]GAVERE– Het Oost-Vlaamse cloud-accountancykantoor Mon3aan is door Exactgeprezen voor zijn innovatie. Dat werd bekend gemaakt op de ExactAccountancy Summit in Brussel. De hoofdprijs Het Oost-Vlaamse Mon3aannam de prijs in de categorie innovatie mee naar huis. Crowe HorwathVanhuynegem was winnaar in de categorie samenwerking met de klant. Dehoofdprijs, de Cloud Award 2017, ging echter naar Acco Accountants.

Exact, de ontwikkelaar van cloudsoftware voor kmo’s, heeft voor dederde keer in België de Cloud Award uitgereikt. Een vakjury van expertserkent met de prijs het meest vooruitstrevende Belgischeaccountancykantoor op het gebied van digitalisering, innovatie ensamenwerking met de klant. 115 kantoren dongen mee naar de award,waarvan er 5 genomineerd werden.

In de deelcategorie Innovatie was Mon3aan uit Gavere de winnaar. Hetcloud-accountancykantoor gaat prat op revolutionair boekhouden, waarbijhet gehele boekhoudingsproces sterk gedigitaliseerd en gestroomlijnd is.Ze implementeren ook accountancysoftware bij ondernemers.

Meest vooruitstrevende boekhoudkantoor

Partner Sven Cornelis van Acco Accountants ontving de felbegeerdeonderscheiding uit handen van Charlotte Pille van VGD, het kantoor datde Exact Cloud Award 2016 won. Accountants- en auditbureau Vandelanotte,met onder meer vestigingen in Aalst, Gent en Zele, kon de prijs in 2015in de wacht slepen.

De jury looft Acco Accountants, met vestigingen in Mechelen,Antwerpen en Herentals, als vooruitstrevende accountancykantoor voor hetdoorgedreven gebruik van digitale oplossingen, die hen toelatenoptimaal samen te werken met hun klanten.

Exact erkent sinds 2015 jaarlijks het meest vooruitstrevendeaccountancykantoor in België. Het doet dat om innovatie en digitalesamenwerking in de accountancysector te stimuleren.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image media=”79405″ media_width_percent=”100″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Bart De Bruyn voor Made In Oost-Vlaanderen[/vc_column_text][vc_button button_color=”accent” border_width=”0″ link=”url:https%3A%2F%2Fwww.mon3aan.be%2Fnieuws%2F|title:Nieuws||”]Bekijk alle nieuwsberichten[/vc_button][/vc_column][/vc_row]

Deel dit bericht

Nog vragen na het lezen van dit artikel? Contacteer ons gerust, wij helpen je graag!

Wil je graag meer blogs lezen en bijleren over alles wat wij doen?
Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Contacteer ons

Snel naar…