Duurzaam ondernemen bij Mon3aan

Wat maakt Mon3aan zo duurzaam?

Ons milieu vormt een hot topic de laatste tijden. We doen ons best om thuis zo duurzaam mogelijk te leven. We sorteren ons afval, proberen minder de wagen te nemen, zijn spaarzaam met water, … Dit doen we allemaal thuis. Maar wat op kantoor?

Wel, bij Mon3aan hechten wij groot belang aan duurzaam ondernemen en doen wij dan ook ons uiterste best om dagelijks een steentje bij te dragen aan het milieu. Op de dag van de duurzaamheid en Global Recycling Day lichten wij graag kort toe hoe wij bij Mon3aan zorgen voor een kleinere ecologische voetafdruk?

Duurzaam ondernemen in 3 stappen

  1. In de eerste plaats is Mon3aan een volledig digitaal kantoor en vormen wij een paperless office. We hebben onze printer buiten gegooid en drukken dus niets meer af op papier. Onze klanten leveren alles digitaal aan en werken dus samen met ons mee aan een beter milieu.
  2. Wij hebben het kantoorgebouw voorzien van zonnepanelen zodat we ook zelf energie opwekken. Daarnaast zullen wij investeren in een milieu vriendelijk wagenpark door in de toekomst hybride wagens aan te schaffen voor haar personeelsleden. Nog eind dit jaar wordt een deel van het wagenpark in die zin vernieuwd!
  3. Verder zijn er verschillende containers voorzien zodat wij ons afval steeds correct kunnen scheiden en sorteren. Bij Mon3aan houden we ook van groen, daarom werden rondom het kantoorgebouw verschillende groenvoorzieningen aangeplant om zo de fauna en de flora nog een kleine boost te geven.

Het zijn kleine stappen voor ons maar grote stappen voor het milieu! Bij Mon3aan trachten wij zoveel mogelijk duurzaam te handelen.

Deel dit bericht

Nog vragen na het lezen van dit artikel? Contacteer ons gerust, wij helpen je graag!

Wil je graag meer blogs lezen en bijleren over alles wat wij doen?
Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Contacteer ons

Snel naar…