Advies en Fiscaliteit

Weten

Meten is weten

Luisteren

Luisteren naar uw noden & behoeften

Digitaal

Automatisatie & optimalisatie van uw administratie

"Mon3aan is een externe partij die voor ons fiscaal een meerwaarde betekent. Ze hebben geholpen bij het opzetten en registreren van onze ontwikkelingen, het voorbereiden van kapitaalsrondes en updaten van business plannen.”

- Luc Wanten, Borit
advies & fiscaliteit

Advies in het optimaliseren van uw eigen onderneming

Bent u op zoek naar een partner om structuur te brengen in uw organisatie, procedures te beschrijven en te implementeren om uw potentiële waarde te maximaliseren? Uw cijfers inzichtelijk te maken en deze fiscaal te optimaliseren? Maximaal te genieten van subsidies en onderhandelingen te voeren met financiële instellingen? Bij Mon3aan zit u goed.

Contacteer ons

Een greep uit de fiscaliteit

Wilt u meer info over de regelgeving rond octrooiaftrek, auteursrechten, luxewagens en beroepsmatige kosten? Of wil u meer weten over schenkingen en familiebedrijven? Bij Mon3aan bent u aan het juiste adres.

Contacteer ons
Team Mon3aan
Mon3aan steunt lokale projecten

Financieel advies op management niveau

Gaat u voor Lean management en wilt u onze kennis gebruiken om uw herstructurering maximaal te benutten? Of wilt u één van onze experts als financieel of fiscaal adviseur binnen uw adviesraad? Ook daar is Mon3aan een perfect match.

Contacteer ons
KMO-portefeuille

Dankzij de KMO-portefeuille kan u tot 30% van onze diensten terugkrijgen. Dit is gelimiteerd tot een bepaald bedrag. Wil u meer info? Contacteer ons.