Samen sterker : Mon3aan bevestigt de samenwerking met Account Plus

Accountantskantoor Mon3aan brengt groot en positief ondernemersnieuws en wil vandaag dan ook graag de volgende stap in hun groeiverhaal met jullie delen.

Met blijdschap bevestigt Mon3aan de samenwerking met het accountantskantoor Account Plus, en daar zijn ze uiterst trots op.

Door de samenwerking zal Dirk Roelandt, bestuurder en drijfveer van het kantoor Account Plus, vanaf nu ook meeschrijven aan het groeiverhaal van Mon3aan.

We hebben er alle vertrouwen in dat deze samenwerking het begin is van een nieuw succesverhaal en een win-win voor beide partijen.  Door de samenvoeging van middelen, kennis, knowhow en ervaring streven we er allebei naar om een nog betere dienstverlening te kunnen aanbieden aan al onze klanten.

Het verhaal van Mon3aan is er één van ondernemerschap en groei

In 2015 beslisten een zevental collega’s hun eigen verhaal te schrijven door Mon3aan op te richten.  Begin 2020 telden we al 17 medewerkers en waren we niet enkel sterk gegroeid op vlak van personeel maar ook op vlak van omzet.  Ondanks de coronacrisis hebben we in 2020 de eerste stap gezet om ook voor de vestiging in Aalst een mooi groeiverhaal te kunnen schrijven.

Daarom beslisten we om een fusie aan te gaan met het kantoor Herreman.  Vandaag bestaat ons team uit een 40 vakmensen en hebben we naast onze pijler Cloud Accountancy ook sterk geïnvesteerd in onze pijler Corporate & Finance.

We hebben als doel mee te denken met de ondernemer en samen met hen de strategie te bepalen van hun bedrijf.  We zien onszelf als de copiloot van de ondernemer met de focus op zijn noden en doelen.  De ondernemer kunnen begeleiden in elke fase van zijn ondernemerschap staat voor ons voorop.  Mon3aan Corporate & Finance zorgt er voor dat we de ondernemer kunnen begeleiden in elke strategische fase van A tot Z.

Groeiverhaal in Aalst verderzetten

Vandaag is het tijd om de volgende stap te zetten in ons groeiverhaal voor onze vestiging in Aalst.

Deze strategische samenwerking met het kantoor Account Plus komt voort uit de voortdurende inspanningen van beide kantoren om de dienstverlening verder uit te breiden en de marktpositie te versterken.  Door de samenvoeging van middelen, knowhow, talent en ervaring, streven we er beide naar om een nog betere dienstverlening te kunnen aanbieden aan ons gezamenlijk klantenbestand.

“We zijn verheugd om de samenwerking met Account Plus aan te kondigen.  Deze stap benadrukt onze toewijding aan het leveren van uitmuntende dienstverlening aan onze klanten en stelt ons in staat om onze groei voort te zetten” vertelt Frederik Meert.

De klanten van Account Plus zullen mee kunnen profiteren van het ruimer aanbod aan diensten van Mon3aan,  Beide kantoren staan voor een prima service inzake accountancy en fiscaliteit, maar streven er tevens naar om elke klant een perfecte financiële en strategische ondersteuning te geven alsook vermogensplanning en begeleiding bij fusies en overnames.

De samenwerking met Account Plus is een mijlpaal voor beide kantoren.  Een spannend nieuw hoofdstuk in de groei en ontwikkeling van hun kantoor.  Beide organisaties kijken ernaar uit om samen te werken aan het leveren van uitzonderlijke waarde aan hun cliënteel en het bereiken van nieuwe hoogten in hun gezamenlijk succes.

Frederik Meert                          Günther Van Gysegem                          Dirk Roelandt

Deel dit bericht

Nog vragen na het lezen van dit artikel? Contacteer ons gerust, wij helpen je graag!

Wil je graag meer blogs lezen en bijleren over alles wat wij doen?
Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Contacteer ons

Snel naar…