Meet Kaat, de drijvende kracht achter onze klantendossiers bij Mon3aan

Maak kennis met Kaat, onze gedreven dossierbeheerder bij Mon3aan in Gavere. Bijna 6,5 jaar geleden zette zij haar eerste stappen binnen ons team en sindsdien is ze een onmisbare schakel geworden. Kaat omschrijft het als een zeer gevarieerde job – als het brandt, springt zij bij.


Wat doe je bij Mon3aan en wanneer ben je gestart?

Bijna 6,5 jaar geleden ben ik gestart bij Mon3aan. Ik ben dossierbeheerder in Gavere en begeleid klanten van A tot Z. Dat betekent ondersteuning bieden waar nodig en soms ook bij de klant langsgaan. Naast de normale boekhoudkundige taken, pak ik ook graag de speciale, uitdagende klussen aan. Zoals Günther het kan omschrijven: er komt veel “rock en roll” aan te pas – als het brandt, springen we bij.

Welke opleidingen en specialisaties heb je voltooid die relevant zijn voor je huidige job?

Ik heb een bachelor in Accountancy en Fiscaliteit en een ba-na-ba Toegepaste Fiscaliteit afgerond. In 2021 behaalde ik de titel van gecertificeerd fiscaal accountant.

Als je op zoek bent naar een plek waar je je echt kunt ontwikkelen en een verschil kunt maken, dan is Mon3aan de plek voor jou!

Wat trok je aan om bij Mon3aan te solliciteren?

Het digitale aspect van Mon3aan sprak me enorm aan. Ik kwam van een groter kantoor en was op zoek naar een nieuwe uitdaging dichter bij huis. Ik wilde werken in een digitaal kantoor en Mon3aan was toen al een voorstander van digitalisering. Daarnaast had ik meteen een klik met Günther, de bestuurder en oprichter van Mon3aan. Ik zocht ook een kantoor dat niet te groot was, maar er wel de voldoende groeimogelijkheden waren.

Hoe is de sfeer bij Mon3aan? Wat vind je er tof?

In Gavere is de sfeer echt goed. We hebben een jong team waarin iedereen op elkaar kan rekenen en elkaar helpt. Iedereen heeft zijn eigen plaats en takenpakket, maar toch schakelen we ook heel makkelijk als team. Naast de vaste evenementen door het jaar heen, zoals teambuildings, BBQ’s, sluiten we soms ook eens graag een opleiding af met hapjes en drankjes.

Naast de normale boekhoudkundige taken, pak ik ook graag de speciale, uitdagende klussen aan. Zoals Günther het kan omschrijven: er komt veel “rock en roll” aan te pas – als het brandt, springen we bij.

Wat is er uitdagend aan je job?

De grootste uitdaging is om altijd alles correct te laten lopen zonder fouten en niets over het hoofd te zien. In onze job moet de wetgeving (boekhoudwet, fiscaliteit en vennootschapsrecht) nauwkeurig worden toegepast. Daarnaast moeten wij ook steeds up-to-date blijven omtrent de fiscale wetgeving.

Heb je het gevoel dat je ruimte hebt voor opleidingen en om je te ontwikkelen? Welke opleidingen staan nog op de planning of wil je nog volgen?

Ja, er is zeker ruimte om opleidingen te volgen en te groeien bij Mon3aan, De kansen zijn er als je die neemt!

Ik ben best fier op mijn traject als accountant  tot nu toe. Wel wil ik graag nog meer doorgroeien in het adviserende aspect. 

Hoe zit het met de werk-privé balans bij Mon3aan?

De werk-privé balans is heel goed; er is zeker ruimte voor flexibiliteit. Wederzijds vertrouwen en respect is heel belangrijk. Als je zelf veel geeft, krijg je hier ook veel voor terug.

Naast de vaste evenementen door het jaar heen, zoals teambuildings, BBQ’s, sluiten we soms ook eens graag een opleiding af met hapjes en drankjes.

Waarom zou iemand bij Mon3aan moeten solliciteren?

Mon3aan is niet zomaar een boekhoudkantoor. We denken mee met de klant. Aangezien ons kantoor uit een 30-tal werknemers bestaat, vind ik dit zelf de ideale grootte met genoeg doorgroeimogelijkheden om eigen ambities waar te maken, maar waar ook ruimte is om jezelf te zijn zonder te hoge verwachtingen die je moet vervullen.

Dus als je op zoek bent naar een plek waar je je echt kunt ontwikkelen en een verschil kunt maken, dan is Mon3aan de plek voor jou!

Ook zin om deel uit te maken van ons team? Bekijk onze openstaande vacatures. Interesse? Solliciteer snel via het contactformulier op de vacaturepagina, of contacteer ons op info@mon3aan.be. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Nog vragen na het lezen van dit artikel? Contacteer ons gerust, wij helpen je graag!

Wil je graag meer blogs lezen en bijleren over alles wat wij doen?
Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Contacteer ons

Snel naar…