Werknemer aan het woord: Het verhaal van KMO-Adviseur Jonas

Hoe kwam je bij Mon3aan terecht?

Ik ben bij Mon3aan gestart nadat ik afgestudeerd ben aan de hogeschool Odisee. Mon3aan was geen onbekende voor mij want in het laatste jaar van mijn opleiding Accountancy-fiscaliteit koos ik ervoor om bij Mon3aan mijn stage te lopen. Tijdens deze periode leerde ik enorm veel bij én dat heb ik onder meer te danken aan mijn collega’s. Ik kon namelijk bij iedereen terecht met al mijn vragen. Als stagiair voelde ik mij eigenlijk een volwaardige collega in het bedrijf. Hierdoor twijfelde ik geen seconde toen ik de vraag kreeg om na mijn opleiding te starten bij Mon3aan.

Wat vind je het leukst aan je job als KMO-Adviseur

Het leukste aan de job is voor mij de variatie. De klanten bij Mon3aan bevinden zich in verschillende sectoren. Dit maakt dat ik mijn kennis op vlak van boekhouden en fiscaliteit in verschillende gebieden kan verruimen. Als accountant in een bedrijf zal dit vaak minder het geval zijn, aangezien je dan enkel zaken ziet die betrekking hebben tot de activiteit van de vennootschap. Deze variatie maakt dat elke dag op het werk anders is en zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier naar het werk ga.

Waarom werk je graag bij Mon3aan?

De sfeer binnen Mon3aan is goed en dit maakt dat naar het werk gaan ook een beetje als thuiskomen voelt. De aangename werksfeer is ook te danken aan de verschillende activiteiten die Mon3aan organiseert, de jaarlijkse BBQ in de zomer met het hele team is ieder jaar een avond om niet te vergeten. Daarnaast is er ook een wederzijds respect tussen de werknemers en werkgevers. Dit brengt de sfeer alleen maar ten goede en zorgt ervoor dat iedereen voor elkaar door het vuur zou gaan om de nodige deadlines te halen.

Heb jij zin om ook bij Mon3aan te werken?

Bij Mon3aan zijn we altijd op zoek naar accountants om ons team aan te vullen. Wij blijven groeien en zoeken naar collega’s die samen met ons willen meegroeien. Bij ons is accountancy geen saaie job met ‘routinematige’ taken, maar juist een uitdagende job waarbij we zoveel mogelijk automatiseren, zodat jij je meer kan concentreren op de inhoudelijke vraagstukken.

Interesse? Ontdek snel al onze vacatures!

Nog vragen na het lezen van dit artikel? Contacteer ons gerust, wij helpen je graag!

Wil je graag meer blogs lezen en bijleren over alles wat wij doen?
Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Contacteer ons

Snel naar…